Laatste nieuws:

13 augustus 2018 09:50

RS Components helpt klanten met overstap naar SIRIUS ACT-reeks van Siemens

RS Components (RS), het handelsmerk van distributeur Electrocomponents, gaat nauw samen te werken met Siemens. De partijen willen gezamenlijk klanten helpen bij de uitfasering van het assortiment SIRIUS 3SB3 22mm-drukknoppen van de fabrikant en de migratie naar de SIRIUS ACT-reeks van Siemens.

De SIRIUS ACT-reeks'
De SIRIUS ACT-reeks
1/1
Meer over
Bedrijven
In oktober 2017 kondigde Siemens het begin aan van een geleidelijke uitfasering - verspreid over twee jaar - van zijn 22 mm SIRIUS 3SB3 regel- en signaleringsapparatuur. Zo hebben klanten voldoende tijd om over te stappen op de nieuwere reeks ACT-drukknopapparaten. Siemens staakt vanaf oktober 2019 de levering van de SIRIUS 3SB3.

Om klanten zoals machine- en paneelbouwers te helpen bij de migratie naar het ACT-assortiment, heeft TS een kruisverwijzingslijst opgesteld van SB3 tot CT-apparaten. Deze lijst, beschikbaar op de RS-website, bevat de RS-voorraadnummers en Siemens-onderdeelcodes, naast verdere informatie voor een soepele overgang voor klanten. RS stelt daarnaast een speciale pagina op de DesignSpark-website beschikbaar om klanten alle belangrijke informatie en beschikbare tools op één plek aan te bieden.