Laatste nieuws:

21 juni 2018 13:49

Nieuwe gids geeft introductie op industriële signalisatie

WERMA publiceert de gids 'Signal Technology in Industry'. De gids is onderdeel van de reeks 'Dictionary of Technology' en geeft zowel technisch geïnteresseerde als informele lezer een compleet overzicht en basiskennis van industriële signalisatie.

De gids 'Signal Technology in Industry' van WERMA (beeld: WERMA)'
De gids 'Signal Technology in Industry' van WERMA (beeld: WERMA)
1/1
Meer over
Bedrijven
De nieuwe gids geeft lezers een algemene introductie op industriële signalisatie en een gedetailleerd overzicht van de technische details en functies. Zo bevat gids een gedetailleerde uitleg over de verschillende soorten signalen en hun betekenis, waarbij ook wordt gekeken naar het verschil tussen optische en akoestische signalisatie. Ook worden voorbeelden gegeven veelvoorkomende toepassingen van signaalapparatuur, zoals in machines en apparatuur, bedieningspanelen, productielijnen in de automobiel-, algemene en logistieke sector, toepassingen voor verpakken en verzenden en gebouwautomatisering. 

Inzicht in digitalisering
Lezers krijgen ook een uitgebreid inzicht in de wereld van digitalisering, waarbij aandacht wordt besteed aan de draadloze netwerksystemen van WERMA. Ook worden enkele voorbeelden van "best practice"-toepassingen gegeven om de voordelen van signaaltechnologie te illustreren. 

De gids 'Signal Technology in Industry' is niet alleen gericht op de industriële gebruiker in productie en handel, maar ook op studenten en leerlingen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd zich te registreren voor de nieuwsbrief van WERMA op www.werma.com/book. De eerste honderd aanmeldingen ontvangen een gratis kopie van 'Signal Technology in Industry'.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb