14 mei 2018 13:29

Altair neemt CANDI Controls over

Altair neemt alle intellectuele eigendommen over van het Amerikaanse CANDI Controls over. Het team van CANDI Controls gaat aan de slag bij Altair's Internet of Things (IoT) organisatie en gaat de Carriots oplossingen van Altair verder ontwikkelen.

CANDI is een Californisch bedrijf dat in 2009 is opgericht en een platform heeft ontwikkeld dat edge gateway computers via uiteenlopende dataprotocollen laat communiceren met IoT-apparaten. Het bedrijf heeft relaties opgebouwd met verschillende grote spelers in de IoT-markt, waaronder Google, Microsoft en Intel.

De software van het bedrijf maakt het eenvoudiger systemen en apparaten te verbinden met cloud-gebaseerde monitoring- en beheerdiensten. Deze diensten helpen bedrijven de prestaties van systemen en apparaten te verbeteren en besparingen op de operationele kosten te realiseren. Sensordata kan worden geanalyseerd, gevisualiseerd en verwerkt met behulp van machine learning en predictieve tools om prestaties te voorspellen en preventieve acties te nemen om bedrijfsdoelstelilngen te realisere. 

Foto's:

Altair

Altair

© Aandrijvenenbesturen.nl