Laatste nieuws:

9 mei 2018 12:46

IPTE opent productielocatie in VS

IPTE, leverancier van geautomatiseerde productiemachines voor de electronica- en mechanica-industrie, breidt zijn Amerikaanse aanwezigheid uit met een nieuwe productielocatie in Alpharette, een voorstad van Atlanta in de staat Georgia. De productielocatie is onderdeel van IPTE USA, een dochterbedrijf van IPTE.

IPTE'
IPTE
1/1
Meer over
Bedrijven
IPTE is sinds 1997 in de Verenigde Staten (VS) actief met een eigen dochteronderneming. Het bedrijf is al langer met een sales en service unit aanwezig in Alpharette. Deze activiteiten worden nu uitgebreid met een productielocatie. De totale oppervlakte van de vestiging in Alpharette is uitgebreid tot 1.500 vierkante meter, met 600 vierkante meter kantoorruimte en 900 vierkante meter productieruimte. Ook is een nieuwe showroom aanwezig, waar IPTE-producten worden getoond. 

De Amerikaanse productiefaciliteit zal voornamelijk worden ingezet voor het produceren van op maat gemaakte automatiseringsoplossingen. De focus ligt op de assemblage van mechanische onderdelen en robotica toepassingen, zoals het smeren van onderdelen en pick 'n place toepassingen. Ook de integratie van vision systemen en software ontwikkeling zijn onderdeel van de portfolio.