Laatste nieuws:

3 mei 2018 14:58

Mak Aandrijvingen wordt onderdeel van Axel Johnson International

MAK Aandrijvingen maakt sinds 2 mei 2018 onderdeel uit van Axel Johnson International’s Industrial Solutions business group. Axel Johnson International vergroot hiermee haar aandeel op de Nederlandse markt.

MAK Aandrijvingen (beeld: MAK Aandrijvingen)'
MAK Aandrijvingen (beeld: MAK Aandrijvingen)
1/1
Meer over
Bedrijven
“MAK zal een fantastische aanvulling zijn op onze bestaande activiteiten in de Nederlandse markt en een belangrijk onderdeel vormen van onze ambitie om door te groeien binnen het segment van de mechanische aandrijftechniek. Ik verheug me erop om samen met het bestaande management MAK te ontwikkelen”, zegt Ola Sjölin, Managing Director International Solutions. 


Geoptimaliseerde aandrijfoplossingen

MAK is opgericht in 1926 en leverancier van aandrijftechniek. Het bedrijf beschikt over 36 werknemers en heeft een jaaromzet van gemiddeld 15 miljoen euro. MAK is gevestigd in Lelystad en levert geoptimaliseerde aandrijfoplossingen, zoals rollenketting, riemen, elektromotoren en reductoren aan de Nederlandse OEM-markt. 

“Deel uit te maken van Axel Johnson International geeft ons bij MAK een zeer goede gelegenheid om verder te groeien”, zegt Gerard Klinkhamer, directeur van MAK, dat zal blijven opereren als een onafhankelijk bedrijf binnen de Industrial Solutions groep. “Ik zie ernaar uit om op belangrijke vlakken samen te werken met andere bedrijven binnen de groep”. 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb