Laatste nieuws:

30 april 2018 15:17

Welk aandrijfsysteem heeft u voor uw project nodig?

FAULHABER introduceert de nieuwe FAULHABER aandrijvingsselectie-tool. Met behulp van deze tool kunt u exact bepalen welk FAULHABER aandrijfsysteem u nodig heeft voor uw projecten. Ook kunt u zich de tool uw specifieke aandrijfsysteem aanvragen.

De aandrijvingsselectie-tool van FAULHABER'
De aandrijvingsselectie-tool van FAULHABER
1/1
Meer over
Bedrijven
Met zijn nieuwe tool richt FAULHABER zich op ontwikkelaars en application engineers. De tool helpt hen in korte tijd informatie te vergaren over specifieke aandrijfsystemen voor hun projecten. Om een oplossing te zoeken hoeft maar weinig informatie op te worden gegeven, zoals het gewenste toerental en het benodigde koppel. Op basis van de opgegeven parameters zoekt de tool de meest geschikte aandrijfoplossingen bijeen. Informatie over deze producten worden direct in een tabel weergegeven. Indien al duidelijk is dat een bepaalde motorserie of een special serie van motor- en transmissiecombinaties relevant is, kan deze van tevoren worden geselecteerd en kan de oplossing deze keuze meenemen in zijn selectie. Bij deze selectie houdt de tool ook rekening met elektriciteits-karakteristieken als gevolg van verwarming van de motor.

Heeft u een systeem gevonden dat aan uw eisen voldoet? Dan kunt u rechtstreeks vanuit de aandrijvingsselectie-tool meer informatie opvragen over dit systeem. Een sales engineer van FAULHABER neemt contact met u op om de mogelijkheden van het aandrijfsysteem te bespreken. De tool is beschikbaar op de website van FAULHABER en is gratis toegankelijk.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb