Laatste nieuws:

25 april 2018 11:29

HBM en Brüel & Kjær fuseren

De bedrijven Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM) en Brüel & Kjær Sound and Vibration (BKSV) gaan fuseren. Het nieuwe bedrijf zal voortborduren op de technische expertise en oplossingen van beide bedrijven. Dat komt ook tot uiting in de naam van het nieuwe bedrijf: HBK (Hottinger, Brüel & Kjær). De fusie wordt effectief met ingang van 1 januari 2019.

Søren Holst, CEO van Brüel & Kjær (links) and Andreas Hüllhorst, CEO van HBM (beeld: HBM)'
Søren Holst, CEO van Brüel & Kjær (links) and Andreas Hüllhorst, CEO van HBM (beeld: HBM)
1/1
Meer over
Bedrijven
Zowel Brüel & Kjær als HBM zijn onderdeel van het in Groot-Brittanni? gevestigde Spectris en zijn grote spelers in hun segmenten. Brüel & Kjær levert geavanceerde technologie voor het meten en monitoren van geluid en trillingen, terwijl HBM technologie levert voor het meten en monitoren van mechanische grootheden en elektrische eigenschappen voor het analyseren van duurzaamheid, de efficiency van aandrijvingen, industri?le processen en gewicht. 

De twee bedrijven gaan hun expertise bundelen en samen een integrale oplossing aanbieden. Deze oplossing bestaat uit sensoren, data-acquisitie, dataverwerking en diensten op het gebied van engineering.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb