Laatste nieuws:

3 april 2018 09:52

Wilo versterkt relaties in Dubai

Dubai wil een wereldwijd centrum worden voor efficiënte energie- en waterbeheersystemen. Elektriciteits- en waterautoriteit Dewa wil hiertoe nauw samenwerken met Duitse producenten en organisaties op het gebied van energie- en waterbeheer.

Vlnr: CEO Dewa Saeed Al Tayer, de Duitse ambassadeur Götz Lingernthal en CEO Wilo Oliver Hermes'
Vlnr: CEO Dewa Saeed Al Tayer, de Duitse ambassadeur Götz Lingernthal en CEO Wilo Oliver Hermes
1/1
Meer over
Bedrijven
Saeed Mohammed Al Tayer, algemeen directeur en CEO van Dewa en vicevoorzitter van de Dubai Supreme Council of Energy, heeft Götz Lingenthal, de Duitse ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten, en Oliver Hermes CEO van Wilo onlangs in Dubai ontvangen.

Daarbij bleek dat Dewa wil de visie van sjeik Mohammed bin Rasshid Al Maktoum van de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai wil realiseren met bovengenoemde ontwikkelingsprojecten en strategische initiatieven.
 
Wilois natuurlijk zeer geïnteresseerd. "Dubai vervult een pioniersrol in het slimmer maken van stedelijke gebieden. Wij bieden oplossingen voor gebouw-, energie- en waterbeheer die hier een bijdrage aan kunnen leveren," aldus Hermes. De partijen gaan de samenwerking al in het komende kwartaal verdiepen.