Laatste nieuws:

3 april 2018 09:25

MA-IT wordt eerste Nederlandse Qualified Knowledge Partner van B&R

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben op 26 maart 2018 een letter of intent getekend. De partijen gaan samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen. Deze engineers kunnen daarbij technische ondersteuning leveren bij klanten die B&R systemen gebruiken. Denk hierbij aan industriële automatiseringsoplossingen bij machinebouwers en eindgebruikers. Door samen te werken komen er binnenkort minimaal 20 extra engineers beschikbaar in Nederland.

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben een letter of intent getekend (beeld: B&R Industriële Automatisering)'
B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben een letter of intent getekend (beeld: B&R Industriële Automatisering)
1/1
Meer over
Bedrijven
MA-IT MyAutomation heeft meer dan 60 engineers in de Industriële Automatisering en de Software Engineering. Daarvan wordt de helft getraind in B&R systemen en -toepassingen. Het doel is om meer engineering capaciteit te ontwikkelen voor de Nederlandse markt. De samenwerking tussen B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation is een reactie op de steeds verder toenemende vraag naar B&R kennis en engineers in Nederland. Om de stijgende vraag bij te houden zijn beide bedrijven meer aan het investeren in opleidingsprogramma’s. 

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb