Laatste nieuws:

3 april 2018 09:25

MA-IT wordt eerste Nederlandse Qualified Knowledge Partner van B&R

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben op 26 maart 2018 een letter of intent getekend. De partijen gaan samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen. Deze engineers kunnen daarbij technische ondersteuning leveren bij klanten die B&R systemen gebruiken. Denk hierbij aan industriële automatiseringsoplossingen bij machinebouwers en eindgebruikers. Door samen te werken komen er binnenkort minimaal 20 extra engineers beschikbaar in Nederland.

B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben een letter of intent getekend (beeld: B&R Industriële Automatisering)'
B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation hebben een letter of intent getekend (beeld: B&R Industriële Automatisering)
1/1
Meer over
Bedrijven
MA-IT MyAutomation heeft meer dan 60 engineers in de Industriële Automatisering en de Software Engineering. Daarvan wordt de helft getraind in B&R systemen en -toepassingen. Het doel is om meer engineering capaciteit te ontwikkelen voor de Nederlandse markt. De samenwerking tussen B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation is een reactie op de steeds verder toenemende vraag naar B&R kennis en engineers in Nederland. Om de stijgende vraag bij te houden zijn beide bedrijven meer aan het investeren in opleidingsprogramma’s.