Laatste nieuws:

29 maart 2018 13:21

ENER-G Nedalo heet voortaan Centra Business Solutions

ENER-G Nedalo heet vanaf 20 maart Centrica Business Solutions. De leverancier en exploitant van warmte-krachtoplossingen (wkk) en noodstroomsystemen (NSA) is bijna twee jaar geleden overgenomen door Centrica. Met de naamsverandering is de integratie van ENER-G Nedalo in Centrica volledig afgerond.

Centrica Business Solutions (beeld: Centrica Business Solutions)'
Centrica Business Solutions (beeld: Centrica Business Solutions)
1/1
Meer over
Bedrijven
Centrica Business Solutions is onderdeel van het mondiale energie- en dienstenbedrijf Centrica. Met de overname breidt Centrica Business Solutions haar activiteiten in Nederland uit. Zo beschikt het bedrijf in Nederland over meer dan 230 MW aan geplaatst elektrische vermogen. Daarnaast heeft het bedrijf de klantenportefeuille van ENER-G Nedalo ovegenomen, die bestaat uit meer dan vijfhonderd klanten in onder meer de tuinbouw, ICT, leisure (hotels, zwembaden en vakantieparken), onderwijs en gezondheidszorg. Het gaat onder andere om de TU Delft en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Geïntegreerd aanbod 

Door de overname van ENER-G Nedalo vergroot Centrica Business Solutions haar aanbod aan technologieën, oplossingen en diensten op het gebied van decentrale energie. Denk hierbij aan draadloze sensoren en analysesoftware van Panoramic Power die inzicht bieden in energieverbruik op apparaatniveau, maar ook aan oplossingen die REstore-teams ondersteunen op het gebied van demand side response (actief reageren op pieken en dalen in het elektriciteitsnet). Daarnaast levert het bedrijf advies en producten met betrekking tot zonne-energie.

Het team van Centrica Business Solutions in Nederland is ongewijzigd. Bestaande klanten blijven hierdoor met hun vertrouwde contactpersonen zaken doen. De nieuwe naam zal wel op het marketing- en verkoopmateriaal verschijnen. Ook bij de Kamer van Koophandel wordt de naamsverandering doorgevoerd naar Centrica Business Solutions. Dit heeft echter geen gevolgen voor bestaande contracten. Ook het factureringsproces, de betalingsvoorwaarden en bankgegevens blijven ongewijzigd. De e-mailadressen wijzigen naar @centrica.com en de nieuwe website is bereikbaar op centricabusinesssolutions.nl.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb