Laatste nieuws:

14 maart 2018 16:12

Biesheuvel Techniek en Brammer B.V. gaan verder als BT Brammer

Biesheuvel Techniek en Brammer B.V. gaan samen verder als BT Brammer. De bedrijven zijn in september 2017 gefuseerd.

Meino Noordenbos, verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische activiteiten van IPH Brammer (beeld: BT Brammer)'
Meino Noordenbos, verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische activiteiten van IPH Brammer (beeld: BT Brammer)
1/1
Meer over
Bedrijven
Private equity-firma Advent International nam in 2017 IPH over van PAI Partners. Hierdoor zijn zowel Biesheuvel als Brammer, die beide technische componenten leveren, onderdeel geworden van IPH. De twee partijen hebben hun activiteiten voortgezet onder de naam van hun moederorganisatie IPH Brammer. De activiteiten van de twee partijen worden nu dus verenigd onder de naam BT Brammer, dat onderdeel uitmaakt van IPH Brammer. 


Inspelen op behoeften van klanten

"Recent marktonderzoek heeft ons een goed beeld gegeven van wat klanten van samenwerken met ons verlangen. In willekeurige volgorde: een breed assortiment in een breed palet aan productgroepen; korte levertijden; technische kennis van producten en installatie-/onderhouds- en herstelwerkzaamheden en persoonlijke communicatie/direct contact", aldus Meino Noordenbos, verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische activiteiten van IPH Brammer, gespecialiseerd in mechanische maintenance, repair and operating supplies (MRO). 

De nieuwe naam en het nieuwe logo van de samengevoegde organisatie worden de komende tijd in alle communicatie-uitingen van BT Brammer doorgevoerd.