Laatste nieuws:

14 maart 2018 14:40

ACE voegt nieuwe dempingsproducten toe aan vernieuwde catalogus

ACE, gespecialiseerd in industriële dempingstechniek, maakt bekend haar catalogus te hebben vernieuwd. In de catalogus zijn onder andere nieuwe dempings- en veiligheidsproducten te vinden. Daarnaast zijn producten voortaan voorzien van uitgebreidere technische specificaties.

De PMCN150 tot PMCN600 reeks stootdempers van ACE (beeld: ACE)'
De PMCN150 tot PMCN600 reeks stootdempers van ACE (beeld: ACE)
1/1
Meer over
Bedrijven
Het Duitse ACE ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed spectrum aan dempingsproducten om bewegende massa’s snel, zacht en nauwkeurig af te remmen of om schadelijke trillingen te isoleren. Deze dempers maken machines niet alleen sneller, stiller, lichter en goedkoper, maar zorgen ook voor een langere levensduur. De producten van ACE worden in uiteenlopende sectoren toegepast, variërend van de levensmiddelen-, metaal, en textielindustrie tot de landbouw, offshore en medische technologie. 

Vier categorieën

Alle producten zijn in de nieuwe catalogus ingedeeld in vier categorieën: dempingstechniek, snelheidsregulering, trillingsdemping en veiligheidsproducten. Elk segment heeft een eigen kleur die ook is doorgevoerd in alle brochures, de beursstand, de demobus en op de website www.ace-ace.com. In de catalogus zijn per productcategorie verschillende toepassingsvoorbeelden uitgelicht.

Het assortiment industriestootdempers bevat meer dan 200 verschillende modellen, variërend van het kleinste model met 4 mm slag tot het grootste met een slag van 406 mm. Nieuw in de catalogus zijn de industriestootdempers in de series PMCN150 tot PMCN600 en PMCN150-V4A tot PMCN600-V4A. Deze hebben als speciale eigenschap een compacte, dichte kap. De PMCN150 tot PMCN600 reeks stootdempers bieden bescherming tegen agressieve vloeistoffen, terwijl de PMCN150-V4A tot PMCN600-V4A reeks bescherming biedt tegen corrosie. Doordat de PMCN-serie ook beschikbaar is in rvs-uitvoering is deze ook geschikt voor de levensmiddelenindustrie.

Trillingsisolatie

Geluidsreductie en trillingsisolatie hebben niet alleen een gunstige uitwerking op mens en milieu, maar zorgen ook voor minder uitval tijdens de productie en dus voor een hogere productiecapaciteit. Op het gebied van trillingsdemping beschikt ACE over trillingsisolerende matten, rubber-metaal-isolatoren en laagfrequente luchtveerelementen. De productinformatie over trillingsdempers is in de nieuwe catalogus verder uitgebreid.

Ook op het gebied van veiligheid biedt ACE verschillende dempingsproducten aan. Deze zorgen voor het veilig vertragen van destructieve krachten van bewegende massa’s en spelen vooral bij noodstops een belangrijke rol. Nieuw in de categorie veiligheidsstootdempers zijn de series SDH38 tot SDH63 en SDP63 tot SDP160. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor noodstopgebruik en bijzonder geschikt om de eindposities van transport- en kraaninstallaties, zwaarlasttoepassingen en testbanken te beschermen. Op het gebied van veiligheidsdempers is de TUBUS TI nieuw toegevoegd aan het portfolio van ACE. Vergeleken met de gangbare elastomeerdempers zorgen deze dempers voor een energieabsorptie van maximaal 96% zonder terugslageffect. De TUBUS TI-serie is eveneens geschikt voor noodstoptoepassingen bij zwaarlast- of kraaninstallaties.

Catalogus aanvragen

Een gedrukt exemplaar van de nieuwe catalogus kan worden aangevraagd via benelux@ace-int.eu. De catalogus is daarnaast beschikbaar als download via de website van ACE.  

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb