Laatste nieuws:

1 maart 2018 14:02

Bosch investeert in Ultimaker 3 Extended 3D-printers

Robert Bosch, een Duitse leverancier van technologie en services, investeert in Ultimaker 3 Extended 3D-printers. De printers worden op verschillende locaties ter wereld ingezet voor het printen van prototypes, tooling, mallen en klemmen. Met deze investering wil Bosch haar innovatie vergroten en de productie- en designkosten omlaag brengen.

De Ultimaker 3 Extended 3D (beeld: Ultimaker)'
De Ultimaker 3 Extended 3D (beeld: Ultimaker)
1/1
Meer over
Bedrijven
Bosch, leverancier van auto-onderdelen, belangrijke industriële technologieën, consumentengoederen en energie- en bouwtechnologie, heeft als doel om innovaties te leveren voor een ‘connected world’. Om tijd en kosten te besparen en de time-to-market voor nieuwe producten te versnellen, besloot de organisatie wereldwijd te investeren in 3D-printers. Met de uitrol van de dienstverlening van Ultimaker krijgen alle Additive Manufacturing afdelingen bij Bosch de beschikking over een uniforme 3D-printoplossing, inclusief materiaal, training en wereldwijde support. De teams kunnen hierdoor op verschillende locaties consistente 3D-printresultaten realiseren. 

Jos Burger, CEO van Ultimaker: “Het team van Ultimaker werkt hard om 3D-printen toegankelijk te maken door onze hardware, software, materialen en services voortdurend te verbeteren. Deze wereldwijde investering van Bosch bevestigt dat ons 3D-printecosysteem klaar is om innovatie op globaal niveau te bevorderen. De kwaliteit en snelheid van onze service is in alle landen hetzelfde, wat onze klanten in enkele dagen van idee naar productie-validering helpt, waar ook ter wereld.”
 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb