Laatste nieuws:

26 februari 2018 12:39

Boekholt Transmissions neemt Bonfiglioli-activiteiten Esco drives over

Boekholt Transmissions, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van elektrische- en mechanische aandrijfsystemen en besturingstechniek, alsmede complete klantspecifieke oplossingen, neemt de totale voorraad Bonfiglioli componenten van Esco drives in België over. Boekholt Transmissions, dochteronderneming van Elsto Drives & Controls, is sinds 1 januari 2018 de officiële contractpartner voor Bongfiglioli in de Belgische en Luxemburgse markt.

Bonfiglioli componenten die Boekholt Transmissions levert (beeld: Boekholt Transmissions)'
Bonfiglioli componenten die Boekholt Transmissions levert (beeld: Boekholt Transmissions)
1/1
Meer over
Bedrijven
Esco gaat zich toeleggen op industriële automatiseringscomponenten en de engineering, productie en verkoop van hun eigen fabrikaat koppelingen. Voor klantspecifieke projecten waarbij elektromechanische aandrijvingen worden toegepast in combinatie met industriële automatisering blijft Esco Drives in nauwe samenwerking met Boekholt Transmissions Bongfiglioli-producten leveren. Boekholt Transmissions heeft inmiddels ruim 7 jaar ervaring met het engineeren, verkopen en leveren van het complete Bongfiglioli gamma op de Belgische en Luxemburgse markt. Elsto Drives & Controls voert dit pakket al ruim 40 jaar in Nederland. 

Boekholt Transmissions beschikt over een omvangrijke voorraad Bongfiglioli-componenten, waardoor het bedrijf korte levertijden kan hanteren. Het productenprogramma van het bedrijf bestaat onder andere uit rechte en haakse tandwielreductoren, opsteekreductoren, heavy duty reductoren, draaistroom- en servomotoren, alsmede universele, mobiele en speciale planetaire tandwielkasten voor mobiele, maritieme en industriële toepassingen als graaf- en wegenbouwmachines, productiestraten, hijswerktuigen en windturbines. Ook ontwikkelt en levert het bedrijf hoogprecieze planetaire servoaandrijvingen en bijbehorende besturingsoplossingen.