Laatste nieuws:

8 februari 2018 20:39

Update hydraulieklokaal SOMA-college

Veiligheid speelt een belangrijke rol in de technische opleidingen van het SOMA-college in Harderwijk. Onder meer in de hydrauliekwerkplaats waar (aankomende) monteurs worden opgeleid in het onderhouden van mobiele apparatuur zoals graafmachines en hijsinstallaties.

Van links naar rechts: Erik Haas (PowerFlex), Erik Zuur (Perdok) en Patrick Vuijk Noorland (SOMA) werken gezamenlijk aan het vervangen van de oude slangen door de modernste variant nu verkrijgbaar.'
Van links naar rechts: Erik Haas (PowerFlex), Erik Zuur (Perdok) en Patrick Vuijk Noorland (SOMA) werken gezamenlijk aan het vervangen van de oude slangen door de modernste variant nu verkrijgbaar.
1/1
Meer over
Bedrijven
Toen bleek dat de hydrauliekslangen aan vervanging toe waren, richtte het bedrijf zich dan ook tot PowerFlex met de vraag de installaties weer up-to-date te maken. Omdat onderwijs bij PowerFlex de volle aandacht heeft, regelde het bedrijf de sponsoring van de nieuwste Eaton slangen (sterker, duurzamer en met een kleinere buigradius) en schakelde voor het montagewerk Perdok in. Erik Haas (PowerFlex): "Hiermee kunnen we in het onderwijs laten zien dat ook in de hydrauliekwereld de ontwikkelingen niet stil staan en kunnen studenten met het nieuwste materiaal werken."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb