Laatste nieuws:

24 januari 2018 16:29

Nieuw online berekeningsprogramma voor gasveren

De homepage van ACE Stoßdämpfer GmbH geeft via de tab ‘Berechnungen’ nu direct toegang tot een online berekeningsprogramma voor gasveren. De belofte is dat je binnen vijf stappen tot de juiste keuze komt: geen faxen naar of telefoontje meer met ACE om de goede gasveer te vinden, maar een grafisch georiënteerd online gereedschap.

Met een online berekeningsprogramma voor gasveren zou binnen minuut de juiste keuze moeten worden kunnen gemaakt.'
Met een online berekeningsprogramma voor gasveren zou binnen minuut de juiste keuze moeten worden kunnen gemaakt.
1/1
Meer over
Bedrijven
Voor de gebruikelijke gasveertoepassingen is het voor een geoefend gebruiker - die daarbij naar keuze in 2D of 3D wordt begeleid - volgens het bedrijf mogelijk in pakweg een minuut tot de juiste keuze te komen. De noodzakelijke montagetoebehoren worden ook meteen aangegeven en online kan tevens een montagetekening worden gegenereerd.

Om de gasveer in kwestie met de eventuele toebehoren te bestellen moet nu nog een aanvraag worden ingediend. Het is wel de bedoeling dat dit in de toekomst direct via de E-shop kan. De gasveer wordt vervolgens met stikstof gevuld en met pakketpost verzonden. Wie overigens gewoon menselijk contact prefereert - of een speciale toepassing voor ogen heeft -hoeft zich geen zorgen te maken. Ook de traditionele methode voor advies bij het berekenen en bestellen van gasveren blijft gehandhaafd.

Ga naar het online berekeningsprogramma

www.ace-ace.de