Laatste nieuws:

18 januari 2018 18:48

Tsubaki lanceert nieuwe website ter ondersteuning van eindgebruikers en de industrie

De vernieuwde website van Tsubakimoto Europe informeert en ondersteunt eindgebruikers bij de verkenning van het assortiment hoogwaardige kettingen en accessoires.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Belangrijkste toepassingen

Tsubaki-producten worden gebruikt in vrijwel elk proces en elke industrie waarvoor hoogwaardige aandrijfkettingen nodig zijn. Om eindgebruikers te helpen het ideale product te kiezen voor hun toepassing, bevat de nieuwe website onderdelen voor afzonderlijke bedrijfstakken en de bijbehorende belangrijkste toepassingen.

Interactieve kennisbank

Case studies onderbouwen de toepassingseisen, technische gegevens en Tsubaki-productvoordelen. Deze case studies tonen de oplossingen en voordelen voor de activiteiten die ze ondersteunen. De nieuwe website is dan ook een uitgebreide interactieve kennisbank over Tsubaki-producten waarmee eindgebruikers zich kunnen laten informeren over aankopen.

Downloadbaar

De informatie is voorzien van afbeeldingen en foto’s, waaronder foto’s uit het werkveld die de case studies verder verrijken. Alle catalogi en folders van Tsubaki zijn downloadbaar zodat u snel relevante informatie kunt verkrijgen. De nieuwe website van Tsubaki is responsive en geeft daardoor een aangename gebruikservaring op uiteenlopende platforms en apparaten.

Technische assistentie

Geïnteresseerde bezoekers kunnen via de site vragen stellen aan Tsubaki-specialisten over hun toepassingen. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen in een paar stappen technische assistentie en advies krijgen over uitdagingen met betrekking tot specifieke toepassingen en producten.

Bezoek de nieuwe website hier: https://tsubaki.eu.