Laatste nieuws:

22 december 2017 06:54

SKF combineert webtechnologie en ervicemogelijkheden voor verbeterde prestaties roterende applicaties

Het SKF Enlight Centre is een nieuw serverloos en microservice gebaseerd systeem, gebouwd op Amazon Web Services dat SKF voorziet van de benodigde schaalbaarheid voor haar toekomstige IoT en assetmanagement projecten.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

Best passende acties

SKF breidt haar software uit en vereenvoudigt deze als service om de klanten en SKF servicepartners te helpen zich te richten op het verbeteren van prestaties en productiviteit en minder tijd te besteden aan het identificeren van storingen in complexe systemen. Via het nieuwe Enlight Centre softwareplatform zal SKF storingen in applicaties kunnen detecteren en nuttige informatie aan de onderhoudsteams van de klant of direct aan het servicenetwerk van SKF kunnen verstrekken om de best passende acties te vinden om de prestaties van roterende applicaties te verhogen.

Nauwer verbonden met klanten

SKF levert kennis als een service via het Enlight Centre platform en haar wereldwijde Remote Diagnostic Services organisatie. Dit cloud-platform vereenvoudigt de mogelijkheden van SKF om nog nauwer met haar klanten verbonden te zijn op de punten waar zij dat nodig hebben. Door de overgang naar het Amazon Web Services platform kan SKF zich concentreren op het leveren van inzichten, informatie waarop actie ondernomen kan worden en een uitgebreide ondersteuning voor producten en services op wereldwijde schaal.

Condities registreren

De nieuwe Enlight Centre versie heeft Action Tracking and Reporting om de klanten een duidelijk beeld te geven van de conditie van hun applicaties via speciaal daarvoor opgezette dashboards. Met dit nieuwe platform zullen service ingenieurs de conditie van applicaties registreren op een manier die de klant zal helpen te begrijpen welke applicaties in hun bestand als eerste aandacht nodig heeft.

Harmonieus samenwerken

SKF vereenvoudigt het onderhoud van roterende applicaties met diagnostiekservice op afstand via een wereldwijd netwerk van aanbieders die Enlight Centre kunnen gebruiken om de ernst vast te leggen, notities toe te voegen en de status van applicaties in te stellen. Ook zal de klant de geschiedenis van een applicatie kunnen inzien waardoor alle betrokkenen bij de prestaties van roterende applicaties, waaronder operationele en onderhoudsteams, harmonieus kunnen samenwerken om de kosten te verlagen en de prestaties te verhogen.

Uitzonderlijke gebruikerservaring

In het begin zal de nieuwe release van Enlight Centre bedoeld zijn voor SKF serviceingenieurs werkzaam in alle segmenten én de hoofdingenieurs in de maritieme sector. Andere gebruikersgroepen zullen in de nabije toekomst voor het platform worden uitgenodigd en iedereen zal uiteindelijk met dit platform verbonden zijn voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.