Laatste nieuws:

15 december 2017 07:35

Grote delegatie van EZ bezoekt Tevel in Westervoort

n het kader van “Innovatie in de grensregio” heeft het INTERREG-secretariaat (Kleve), samen met Oost NL, een werkbezoek georganiseerd op 13 december jl.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Medewerkers van het ministerie van Economische Zaken, Oost NL en INTERREG, ervaren innovatie en samenwerking in de Nederlands-Duitse grensregio, oa door een werkbezoek aan TEVEL Techniek BV in Westervoort.

Het bezoek van de grote EZ delegatie (16 personen) aan TEVEL heeft ook de belangstelling van de lokale burgemeester, Arend van Hout, gewekt. Hij was aanwezig om de delegatie een warm ontvangst te geven in Westervoort.

“TEVEL is een innovatief bedrijf, dat klanten adviseert in het oplossen van technische vraagstukken voor flexibele productieproces automatisering”, vertelt Eric Sülter, directeur-eigenaar van TEVEL. De oplossing varieert van een technisch component tot complete mechatronische systemen. TEVEL heeft een team van ervaren HBO-opgeleide engineers, dat pasklare oplossingen ontwikkelt op klantaanvragen. Daarnaast maakt TEVEL gebruik van de expertise van een uitgebreid kennis-netwerk aan partners in binnen- en buitenland.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb