Laatste nieuws:

11 december 2017 20:37

Peec-Power klaar om Range Extender op de markt te brengen

"Na jaren van intensief testen en vergaande optimalisatie van het ontwerp is de Peec-Power Range Extender ontwikkeld tot een product dat klaar is om door industriële specialisten op het gebied van elektrische aandrijfsystemen op de markt gebracht te worden"

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

Purpose designed

Met deze woorden licht Fred van Beers, directeur van Peec-Power BV, de huidige status van het Peec-Power Range Extender concept toe dat 3 jaar geleden door Peec-Power aan de markt voor elektrische aandrijvingen is gepresenteerd. De Range Extender is een “purpose designed” 25 kW generator gebaseerd op een eenvoudig, kostenefficiënt en innovatief concept waarbij verbrandingsenergie direct wordt omgezet in elektrisch vermogen. Aan het ontwerp zijn 3 patenten toegewezen. De ideeën achter deze patenten maakten het voor Peec-Power mogelijk om tegen een lage kostprijs een zeer lichte, compacte en betrouwbare oplossing te realiseren welke tot doel heeft het operationele bereik van 100% elektrische voertuigen substantieel te vergroten.

Voortouw nemen

Fred van Beers heeft de eerste maanden na zijn aanstelling dit voorjaar het toekomstig strategisch plan van Peec-Power vormgegeven. " De Range Extender bevindt zich nu in een fase waarin het van cruciaal belang is dat een wereldwijde industriële speler het voortouw neemt, het product optimaliseert en certificeert om het vervolgens op de markt te introduceren. Peec-Power biedt daarbij intensieve ondersteuning aan partijen welke geïnteresseerd zijn in de Range Extender, maar zal zich in de toekomst meer gaan focussen op de speciale omvormer activiteiten teneinde aan de groeiende vraag naar specifieke omvormers voor transport-, automobiel- en marine toepassingen te kunnen voldoen.” concludeert Van Beers.

Voor meer informatie over de Peec-Power Range Extender en/of omvormers kijk op www.peec-power.com

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb