Laatste nieuws:

28 november 2017 06:55

Technolution vergroot slagkracht met vestiging in Deventer

Technolution Nederland opent op 2 januari 2018 een vestiging in Deventer. Het bedrijf wil met de nieuwe locatie zowel opdrachtgever als medewerker beter bedienen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

Gestage groei

Technolution Nederland kent al jaren een gestage groei in aantallen medewerkers en opdrachtgevers. Velen van hen zijn gevestigd buiten de regio Gouda. Om de toegankelijkheid voor deze en nieuwe medewerkers en klanten te vergroten, is een vestiging in het oosten van het land een natuurlijke keuze. Een groot aantal klanten van Technolution heeft hier zijn thuisbasis. De nabijheid van verschillende hogescholen en van de Technische Universiteit Twente is een extra pluspunt voor Technolution, dat altijd op zoek is naar goed o pgeleid technisch talent. Het bedrijf ziet ook al langere tijd een toename in internationale activiteiten. De ingebruikname van het kantoor in Deventer volgt kort na de opening van vestigingen in Kopenhagen en Stockholm.

Centraal in de regio

Net als Goud a heeft Deventer een centrale plek in de regio. De afstand tot grotere steden als Zwolle, Enschede, Arnhem en Nijmegen is klein. Deventer is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. De nieuwe vestiging van Technolution in de Hanzestad biedt prima voorzieningen voor de medewerkers, zodat zij moeiteloos kunnen samenwerken met hun collega’s in Gouda. De beschikbaarheid van goede faciliteiten was doorslaggevend bij de keuze voor de nieuwe locatie. Technolution heeft intensieve sam enwerking en interactie tussen collega’s, teams en business units hoog in het vaandel staan.