14 november 2017 07:05

Softing presenteert producten op SPS IPC Drives

Tijdens de SPS IPC Drives 2017 toont Softing producten en oplossingen voor de naadloze uitwisseling van digitale data in Industrie 4.0 applicaties.

 

Een hoogtepunt op het gebied van data-integratie is de nieuwe 'Industrial IoT Starter Kit', die als een live demo gepresenteerd wordt tijdens de SPS IPC Drives. De starter Kit vormt een snelle en eenvoudige manier om de productielijn veilig met de cloud te verbinden. Deze plug-and-play oplossing brengt het beste van HPE-hardware, Softing software en Microsoft Azure samen.

Complete oplossing voor OPC communicatie en IoT cloud communicatie

De nieuwe release 4.45 van Softing's ‘dataFEED OPC Suite’ biedt directe symbolische datatoegang tot ‘geoptimaliseerde blokken’ in Siemens SIMATIC S7-1200 en -1500 besturingen. De suite combineert een compleet pakket componenten voor OPC communicatie en cloud connectiviteit binnen een enkel product. Overige functies zijn de beveiligde communicatie via REST protocollen en schrijftoegang tot NoSQL databases.

Compacte gateway voor beveiligde dataconnectiviteit

Tijdens de beurs introduceert Softing de 'dataFEED uaGate MB' voor de integratie van PLC data van Modbus besturingen in lokale toepassingen en de cloud. Dit is een nieuw aanbod naast de bekende 'dataFEED uaGate SI' voor de integratie van S7 data. Snelle en platformonafhankelijke OPC UA client en server ontwikkeling

Real-time inzicht in de fabriek met Industrial Data Intelligence

Softing's ‘dataTHINK analytics’ oplossing toont hoe verzamelde productiedata kunnen worden gebruikt om productieprocessen te optimaliseren. Deze oplossing kreeg onlangs de Frost & Sullivan European Award for Enabling Technology Leadership in the Production Analytics Industry. Met dataTHINK kunnen productiedata locaal worden gestreamd. Vervolgens kunnen onopgeloste storingen worden geëlimineerd, wat weer leidt tot optimalisatie van de fabrieksprestaties.

Eenvoudige en snelle data-integratie voor veldapparatuur van procesautomatisering

De ‘dataFLOW commKit F’ en de ‘dataFLOW commKit PA’ vormen een nieuwe oplossing voor de integratie van Foundation Fieldbus H1 en PROFIBUS PA in veldapparaten van de procesautomatisering. Door gebruik te maken van dezelfde module-hardware kunnen beide protocollen worden geïmplementeerd in één enkele elektronische inspanning. Een absolute noviteit is de volledig aanpasbare configuratie van de communicatie-interface via software script. Complexe en tijdrovende integratieprojecten behoren nu tot het verleden.

Foto's:

Softing presenteert producten op SPS IPC Drives

© Aandrijvenenbesturen.nl