Laatste nieuws:

2 november 2017 16:39

Schneider Electric breidt productportfolio uit

Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en industriële automatisering, heeft haar portfolio uitgebreid met een aantal nieuwe producten, waaronder duurzame AC/DC contactoren, Harmony+ en Zelio Time - NFC-tijdsrelais.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

advertorial 

De nieuwe reeks TeSys D Green contactoren van Schneider Electric bieden veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van efficiëntie en ontwerp van industriële machines en schakelkasten. De contactoren zijn voorzien van een innovatieve elektronische spoel waardoor bijvoorbeeld 80% minder energie verbruikt wordt. Het Harmony-portfolio is uitgebreid met diverse accessoires, waaronder nieuwe USB- en RJ45-poorten, 3-fasen controlelampjes, timers en potentiometers. De USB- en RJ45-poorten maken het mogelijk een snelle en veilige verbinding tot stand te brengen voor de export van data of het updaten van de PLC- en HMI-software.

Multifunctioneel tijdrelais

Het laatste product dat is toegevoegd aan het portfolio is de Zelio Time – NFC-tijdrelais. Het is de eerste industriële tijdrelais gebaseerd op Near Field Communication. Door digitale configuratie kan het NFC-tijdrelais efficiënter en tot op de milliseconde nauwkeurig worden ingesteld en uitgelezen. De innovatieve Zelio Time - NFC is een multifunctioneel tijdrelais met 28 timingfuncties, configureerbaar van 0,1 sec tot 999 uur en geschikt voor Multi spanning van 24 VDC tot 240 VAC.

Lees meer: www.schneider-electric.nl/industrie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb