Laatste nieuws:

14 november 2008 16:11

Integron Aandrijftechniek viert 40-jarig bestaan en opent tweede ParkerStore

Op 12 december (her)opent Integron zijn deuren aan de Duinkerkenstraat 44 te Groningen. De locatie heeft een face-lift ondergaan en op de locatie is een parkerStore geïntegreerd.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Integron Aandrijftechniek maakt deel uit van de Integron groep en heeft naast een vestiging in Groningen vestigingen in Leeuwarden (ParkerStore), Schoonebeek en Zwijndrecht. Integron staat met ca. 80 medewerkers synoniem voor (totaal)levering en specialistisch onderhoud en service.

Verder biedt Integron werktuigbouwkundige engineering en speciaalmachinebouw.

Met ruime multidisciplinaire expertise leveren wij componenten, systemen en installaties. Kerncompetenties daarin zijn hydrauliek, pneumatiek, persluchttechniek, slangen en verbindingen, metaaltechniek en mechatronica. Met A-merken als Parker, Festo en Kaeser staat Integron garant voor kwaliteit.

Nieuw concept: ParkerStore

Op de vernieuwde locatie integreert Integron samen met fabrikant Parker een ParkerStore, een ‘one-stop-shop' concept voor de MRO markt, gericht op medewerkers van onderhouds- en reparatieafdelingen van bedrijven gevestigd in Groningen.

De ParkerStore biedt een ruim assortiment van hydraulische en pneumatische producten, slangen en koppelingen. Ook stelt het winkelconcept u in staat om 1) kennis te nemen van het complete leveringsprogramma en 2) na gericht advies van ons vakkundig personeel uw keuze te bepalen.

Over Parker

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van systemen en componenten op het gebied van aandrijving en besturing. Parker Hannifin is een internationaal concern met 61.000 medewerkers en een omzet van 12 miljard dollar. Parker heeft wereldwijd service- en productielocaties.

Reacties (1)

www.parkerstore.be

www.parkerstore.be

14-02-2010 op 14:40

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb