Laatste nieuws:

27 oktober 2017 07:08

Nieuwe catalogus van Rollon met complete assortiment telescopische geleidingen

Rollon, producent en leverancier van lineaire assen en geleidingen voor de industrie, heeft een catalogus uitgebracht, waarin het complete assortiment van de telescopische geleidingen te vinden is.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Het productportfolio van Rollon is de laatste jaren dankzij eigen productontwikkeling en de overname van bedrijven sterk gegroeid, zodat ook een flinke update van de productinformatie en de technische specificaties noodzakelijk was.

Een overzicht

In de nieuwe catalogus zijn ook de productgroepen Telescopic Rail, Hegra Rail en Light Rail opgenomen, die Rollon in de afgelopen jaren door de overname van nieuwe bedrijven aan zijn assortiment heeft toegevoegd. Ook de vier productlijnen Linear Line, Telescopic Line, Actuator Line en de Actuator System Line werden in de catalogus gebundeld in één overzicht met alle informatie over bijvoorbeeld materiaal, afmetingen, belasting en uittreksnelheden.

Specificaties

Met behulp van de catalogus kunnen gebruikers snel bepalen, welk product het best bij hun specificaties en wensen aansluit. Per productlijn is er een algemene beschrijving. Daarna volgen de technische specificaties, technische tekeningen en dwarsdoorsnedes, informatie over de belasting en de montagerichtlijnen per product.

De nieuwe catalogus kan gedownload worden via de button ‘Katalog Download‘ in de rubriek ‘Links‘ op de homepage van www.rollon.de.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb