Laatste nieuws:

24 oktober 2017 06:55

Nieuwe naam Nidec Sliedrecht zichtbaar op dak

Op het pand van Nidec Sliedrecht op het bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant (Kubus 155) zijn twee nieuwe daklogo’s geplaatst. Afgelopen februari heeft Nidec de bedrijven Control Techniques B.V. en Leroy-Somer B.V. overgenomen. Sinds februari is Nidec dan ook de nieuwe handelsnaam. Om dit uit te stralen zijn de daklogo’s vervangen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

Nidec Japan

Control Techniques en Leroy-Somer zijn sinds februari 2017 onderdeel van Nidec Japan. Beide spelers zijn al decennia op de markt actief. Leroy-Somer heeft een rijke historie in elektromotoren, motorreductoren en generatoren en is opgericht in 1919. Control Techniques is sinds 1973 op de markt en heeft veel technische noviteiten geïntroduceerd op het gebied van gelijkstroomregelaars, frequentieregelaars en servoregelaars.

Vooruitstrevende producten

Nidec is wereldleider in de productie van elektromotoren, motorreductoren generatoren en regelaars. Meer dan 6 miljard elektromotoren in de vermogensrange van 3 watt tot 75 Megawatt worden jaarlijks ingezet in tal van toepassingen. Van diskdrives, autospiegels en wasmachines tot aan Megawatt motoren in ondermeer de staalindustrie, olie en gas en hybride voortstuwing van schepen. Met meer dan 110.000 medewerkers binnen 300 bedrijven verdeeld over 40 landen biedt Nidec innovatieve en vooruitstrevende producten, diensten, industriële en maritieme oplossingen.

Het team van Nidec Sliedrecht staat van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 november op de beurs Europort (stand 5004) in Ahoy Rotterdam.