Laatste nieuws:

24 oktober 2017 07:00

Geavanceerde rotatiecontrole: nieuwe software onderdrukt instabiele rotatiebewegingen

B&R biedt een nieuwe functie voor kraanbesturingen. Kranen die gebruikmaken van compenserende slingersystemen, kunnen bijzonder gevoelig zijn voor draaiingen om de verticale as. Bij geen compensatie kan dit leiden tot oncontroleerbare beweging. De nieuwe mapp Crane oplossing compenseert deze roterende beweging.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

 

Snel en veilig laden

Het is mogelijk om een gecontroleerde rotatie uit te voeren, deze kan nuttig zijn in gevallen waarin een laading met een bepaalde hoek moet worden gepositioneerd. Met gelijktijdige controle van zowel de slinger als de rotatie beweging kan de last met maximale snelheid en precisie naar hun bestemming worden gebracht.

Automatisch path correction

Mapp Crane biedt verder automatische path correction, welke ervoor zorgt dat veranderingen aan de eindpositie, terwijl de kraan in beweging is, worden doorgegeven. Dit is een bijzonder uitdagende taak met betrekking tot path planning, omdat de herberekeningen zowel rekening moet houden met de as-limiet als met de oscillatiedynamiek van het systeem. Met mapp Crane kan deze functie nu geïmplementeerd worden met zeer weinig programmering.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb