Laatste nieuws:

5 februari 2018 11:05

Stemmer Imaging neemt Data Vision over

Stemmer Imaging, heeft met ingang van 31 januari Data Vision, gespecialiseerd in ‘imaging’- en ‘machine vision’-oplossingen in Nederland, overgenomen. Data Vision, onderdeel van Batenburg Mechatronica is naar zeggen een gevestigde naam in de Benelux.

Van links naar rechts: Ralph van den Broek (ceo Batenburg), Christof Zollitsch (ceo Stemmer Imaging AG), Gert-Jan de Waard (directeur Batenburg Mechatronica) en Dietmar Serbée (directeur Stemmer Imaging BV).'
Van links naar rechts: Ralph van den Broek (ceo Batenburg), Christof Zollitsch (ceo Stemmer Imaging AG), Gert-Jan de Waard (directeur Batenburg Mechatronica) en Dietmar Serbée (directeur Stemmer Imaging BV).
1/1
Meer over
Bedrijven
"De overname door Stemmer Imaging is een logische vervolgstap om dit marktaandeel te bedienen", zegt Harm Hanekamp, algemeen directeur van Data Vision. "Dankzij deze stap kunnen we nu onze klanten verder Europa in volgen, evenals profiteren van het uitgebreide productaanbod en de hoogwaardige deskundigheid van Stemmer Imaging. Onze bedrijfsculturen lijken sterk op elkaar en we kennen elkaar al erg goed. Dankzij deze fusie zal de beschikbare dienstverlening voor klanten in de Benelux sterk verbeteren; ze krijgen toegang tot de benodigde ondersteuning en beveiliging voor het samen verder ontwikkelen van hun vision-applicaties."

 

Klanten en leveranciers

Dietmar Serbée, directeur van Stemmer Imaging BV, benadrukt de groeimogelijkheden van de gecombineerde onderneming. "Het productportfolio van Stemmer Imaging en Data Vision overlappen elkaar op veel punten op het gebied van vertegenwoordigde leveranciers. Daardoor vullen de bedrijven elkaar perfect aan. De overname van Data Vision door Stemmer Imaging is ook gunstig voor onze leveranciers; het betekent een verdubbeling van sales- en supportmedewerkers bij een competente partner met een hoge mate van marktkennis en technische expertise. Als één van Europa's grootste leveranciers van imagingtechnologie, kunnen wij met deze fusie nog beter de technologische ontwikkelingen van onze producenten ondersteunen, ten bate van onze klanten.

www.stemmer-imaging.com