Laatste themanieuws:

HIGH TECH CAMPUS, EINDHOVEN 21 oktober 2008 t/m 21 oktober 2008

Open Innovation Experience 2008

Locatie :
High Tech Campus, Eindhoven
Datum :
21 oktober 2008 t/m 21 oktober 2008

Op 21 oktober aanstaande organiseert netwerkorganisatie Flevum voor de vierde keer op rij de Open Innovation Experience 2008 op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit event is toegankelijk voor iedere professional met een oog voor innovatie, business development en R&D. Dit jaar ligt de focus op het verbinden van technologie aan business en kapitaal.

Het evenement biedt een combinatie van inhoudelijke programma's, expertmeetings en showcases zodat een ideaal platform gecreëerd wordt om nieuwe contacten op te doen. Onderscheidend is dat deelnemers niet alleen bijgepraat worden over iedere vorm van innovatie in de zakelijke markt, maar ook de gelegenheid hebben om met experts in gesprek te treden. Daarnaast is er een mooie dwarsdoorsnede van de huidige technologische ontwikkelingen te zien tijdens negen elevator pitches van nieuwe ondernemingen aan het einde van de dag.

Het programma, dat om 10.00 uur begint met een ontvangst, wordt geopend door keynote sprekers Frans van Houten, President en CEO van NXP en Rob van 't Hullenaar, voorzitter van de Raad van Bestuur van Máxima Medisch Centrum. Zij zullen dieper ingaan op het onderwerp ‘Market driven innovation'. Aansluitend beginnen de presentaties en workshops.

Om 13.00 uur worden verschillende lunchmeetings met experts georganiseerd zodat in een informele sfeer gesproken kan worden over de huidige ontwikkelingen in verschillende marktsegmenten. Waarna om 15.00 uur weer een ronde volgt van presentaties en workshops. Vanaf 16.00 uur komen de negen elevator pitches aan bod die door een expertpanel van repliek worden gediend. Ook de zaal kan reageren en uiteindelijk eventuele interesse kenbaar maken. De dag eindigt met een receptie.

Om bij de diverse bezoeken aan de Campus residents de voeten van de deelnemers te sparen, heeft Volvo De Beemd 20 auto's ingezet als transfermiddel op de campus.

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief