Laatste themanieuws:

VIANEN 17 mei 2018 's avonds incl. lunch

CE-Markering, de basis

Locatie :
Vianen
Datum :
17 mei 2018
Tijd :
's avonds incl. lunch

Training bij Pilz. Trainingsavonden: 17 en 24 mei 2018


Is het CE-markeren van een machine nu echt zo lastig? Of u nu een kleine machine of een complexe installatie van meerdere machines bouwt en ontwerpt , eigenlijk is het allemaal eenvoudig. Makkelijker gezegd dan gedaan? In deze workshop laten wij u kennis maken met het CE-markeringsproces wat nodig is om tot een gefundeerd technisch dossier te komen. Aan de hand van een case laten we u de facetten zien die noodzakelijk zijn om tot waardevolle markering van een machine te komen.


Door het volgen van een gestructureerd traject wordt automatisch de noodzakelijke documentatie opgesteld en heeft een CE-markering waarde. Door slim om te gaan met deze materie kan een ontwerper al bij de ontwerpfase de informatie borgen en zal het CE-markeren een kleine toevoeging zijn aan de al bestaande werkzaamheden. De uitvoering van een CE-markering wordt vaak in de laatste fase besloten. Wij laten u in deze workshop echter zien dat CE-markeren een kleine moeite is, het meeste werk voert u namelijk al uit. Door het borgen van de documentatie geeft u de CE-markering de waarde waarmee u aansprakelijkheid tot een minimum beperkt.


Doel

 

  • Begrip hebben van de facetten van het CE-markeringsproces en een introductie in het CE-markeren.

 

SKO-VK

Deze training heeft een SKO-VK toekenning van 1 punt

 

Aanmelden  

 

Van onze partners meer (0)...

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief