Laatste themanieuws:

HILVARENBEEK - HILVARIA STUDIOS 10 maart 2016

Motion & Drives 2016

Locatie :
Hilvarenbeek - Hilvaria Studios
Datum :
10 maart 2016

Hoe ziet Motion & Drives 4.0 eruit? Wat is er al mogelijk met de huidige techniek en wat is er nodig voor de ideale 4.0-stip aan de horizon?

Discussieer mee met Festo, Bosch Rexroth en Lenze Benelux in de forumdiscussie tijden Motion & Drives 2016.

Ook wordt het eerste exemplaar van het boek Elektromotoren uitgereikt aan niemand minder dan Tweede kamer-lid Anne-Wil Lucas. Anne-Wil Lucas beheert de portefeuilles EZ Topsectoren, EZ Industrie en scheepsbouw, EZ Technologie en Innovatie, EZ Vestigingsklimaat/concurrentiepositie, EZ Regionaal beleid, EZ Macroeconomisch EZ en OCW Wetenschapsbeleid.

De Technische Leergang Elektromotoren, die tot stand is gekomen op verzoek van en in nauwe samenwerking met de industrie, geeft inzicht in de wereld van de moderne en meest toegepaste industriële elektromotoren en aandrijvingen. Dit inzicht is noodzakelijk om in de praktijk op een verantwoorde en veilige manier met deze producten om te kunnen gaan.

Voor dit en meer kom je op 10 maart naar de eerste editie van Motion & Drives, dé ontmoetingsplek waar kennis en bedrijfsleven bij elkaar komt om van elkaar te leren en te netwerken.

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief