Laatste themanieuws:

KORTRIJK XPO - KORTRIJK (BELGIë) 28 oktober 2015 t/m 29 oktober 2015

Prototyping 2015

Locatie :
Kortrijk Xpo - Kortrijk (België)
Datum :
28 oktober 2015 t/m 29 oktober 2015
Toegangsprijs :
Gratis via voorregistratie

Op 28 en 29 oktober 2015 komt Kortrijk Xpo met een beurs voor al wie actief is op vlak van productontwikkeling, prototyping en productie in kleine volumes. Iedereen binnen de prototyping waardeketen, vanaf het idee tot de productie in kleine volumes, komt hierbij aan bod. De beurs onderscheidt zich hiermee van andere vakbeurzen.

De bezoeker kan op Prototyping 2015 terecht bij de exposanten voor een breed aanbod van technologieën, materialen, tools en technieken met het productontwikkelingsproces als kapstok in al zijn fasen en facetten.

Daarnaast kan de bezoeker talrijke case study seminars bijwonen waar oa. Samsonite, 3D systems, Materialise, Autodesk, Barco, Extremis, Imec, Dyson, Sirris enz…een blik gunnen in hun R&D.

Op de beursvloer wordt ook hands-on gewerkt in ‘real-life’ prototyping studios waar ideeën ‘tastbaar’ worden gemaakt met gebruik van diverse materialen en technieken.

Verder kan de creatieve professional heel wat inspiratie en ideeën opdoen in de Prototyping Materials tentoonstelling gerealiseerd door Materia.

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief