Laatste themanieuws:

EDE, CINEMEC 13 november 2014

Hydrauliek Symposium 2014

Locatie :
Ede, Cinemec
Datum :
13 november 2014

De Federatie Aandrijven en Automatiseren (Feda) en de Vereniging Platform Hydrauliek (VPH) organiseren op 13 november 2014 voor de zesde keer Het Hydrauliek Symposium.

In 2014 zal het onderwerp van het symposium Hydraulics & Maintenance zijn - in relatie tot techniek, kostenbeheersing, duurzaamheid en veiligheid momenteel een zeer actueel onderwerp dat vanuit deze invalshoeken benaderd zal gaan worden.

Binnen dit hoofdthema zullen 20 Nederlandse en internationale sprekers onderwerpen behandelen uit de volgende sub thema's:

  1. Oliemanagement
  2. Onderhoud hydrauliekslangen in relatie tot veiligheid
  3. Conditiebewaking
  4. Revisie en reparatie

De voordrachten worden gehouden in parallelsessies en hebben volgens de organisatoren een duidelijke technische nieuwswaarde.

Het symposium vormt het platform binnen Nederland maar ook Europa om contacten te leggen tussen de professionele experts en praktische toepassers binnen de sector hydrauliek. DOmdat dit internationale symposium gericht is op deelnemers uit geheel Europa zullen de presentaties Engelstalig zijn.

 

Kosten voor deelname per persoon bedragen € 225,- ex btw. Hiervoor ontvangt men:

  • Toegang tot het symposium
  • Een digitaal naslagwerk met alle teksten van de voordrachten
  • Deelname aan het lunch-buffet en thee/koffie rondes

 

Inschrijven kan op de website http://www.het-hydrauliek-symposium.nl/ of de Engelstalige site http://www.dfpc.nl/ . Op deze sites staat uiteraard ook alle aanvullende informatie over het programma. Tevens kan men zich op deze sites inschrijven voor een tabletop of sponsorschap.

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief