Laatste themanieuws:

ROTTERDAM, AHOY 11 november 2014 t/m 13 november 2014

Transport & Logistics

Locatie :
Rotterdam, Ahoy
Datum :
11 november 2014 t/m 13 november 2014

Vanuit de topsector Logistiek wordt er voor de logistieke markt ruimte gecreëerd om te ondernemen, te investeren en te exporteren. Er ontstaat weer vraag en de logistieke professional heeft behoefte aan een platform waar de gehele logistieke sector in kaart is gebracht.

De vakbeurs Transport & Logistics richt zich op de logistieke dienstverlener, havens en scheepvaart, intern transport en magazijnbeheer en software. Naast een uitgebreid deelnemersaanbod biedt de beurs relevante seminars en praktijkcases voor verladende partijen. Het huidige deelnemersveld is een mix van gevestigde namen en ambitieuze partijen die actief zijn in verschillende modaliteiten, zoals Raben Netherlands, Stena Line Freight, Sluyter Logistics, Panalpina World Transport, Locon Benelux, Nippon Express, Tunderman Logistics en GebaTrans.

Actuele informatie over Transport & Logistics is te vinden op de website Volg Transport & Logistics op Twitter via @transport_nld en word lid van LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

 

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief