Laatste themanieuws:

'S-HERTOGENBOSCH, 1931 CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN 29 oktober 2014

D&E Event 2014

Locatie :
's-Hertogenbosch, 1931 Congrescentrum Brabanthallen
Datum :
29 oktober 2014

Op 29 oktober 2014 vindt de zestiende editie van het Design Automation & Embedded Systems Event in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch plaats. Tijdens dit jaarlijkse event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de nieuwste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.

In het programma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema's: 'FPGA, Embedded, Internet of Things en PCB Technologieën'. Om het ontwikkeltraject soepeler te laten verlopen brengen deelnemende bedrijven u op de hoogte van de verbeterslagen op het gebied van hardware, software en testing binnen de thema's.


Gedurende de dag zijn er presentaties van de deelnemers te volgen in parallelle sessies. Deze zijn verdeeld over de vier thema's. In het lezingenprogramma worden bezoekers op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en uitdagingen van nieuwe technieken en toepassingen. Het D&E Event biedt de ontwikkelaars de technologie en de contacten die nodig zijn bij performanceverbetering van embedded systems. Bekijk hier het complete programma .

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief