Laatste themanieuws:

UTRECHT 8 november 2011 13:30 - 17:00 (6 dagen)

Cursus Produceerbaar Construeren

Locatie :
Utrecht
Datum :
8 november 2011
Tijd :
13:30 - 17:00 (6 dagen)
Toegangsprijs :
EUR 1.890

Voor de constructeur is het juist specificeren van het product of systeem één van zijn belangrijkste taken. Deze specificaties zijn voor de toeleverancier de input die nodig is om de juiste productietechniek te kiezen. De productietechniek heeft immers een belangrijke invloed op aspecten als geometrie, toleranties, oppervlaktegesteldheid, duurzaamheid, kosten etc. Het is ook voor de constructeur van groot belang productietechnieken te kennen omdat hij dan de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan in zijn ontwerp kan benutten. Het resultaat is een optimaal en e?ciënt productontwerp. Vanwege de trend de productie uit te besteden neemt de kennis van productietechnieken in de eigen ontwikkelingsafdeling echter af. Dit geldt met name voor de moderne productietechnieken die alleen nog bij de toeleverancier bekend zijn.
Tijdens deze cursus verschaffen specialisten u het benodigde inzicht in diverse productietechnieken voor metaal met de nadruk op verspaning, plaatbewerking, lassen en overige verbindingen. Ook krijgt u inzicht in hun invloed op kosten.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief