Laatste themanieuws:

PRINSES IRENEZAAL, JAARBEURS TE UTRECHT 11 maart 2010 8:00 aanvang symposium

Vimag symposium tijdens techni-show

Locatie :
Prinses Irenezaal, Jaarbeurs te Utrecht
Datum :
11 maart 2010
Tijd :
8:00 aanvang symposium
Toegangsprijs :
voor VIMAG-, FPT- en NEVAT-leden € 50,=; niet-leden betalen € 95,=.
Meer info :
www.vimag.nl

Wat zijn de economische verwachtingen voor ná de crisis? Hoe worden productieprocessen ingericht nu bedrijven weer zicht krijgen op herstel? Hoe kan inhoud worden gegeven aan de slogan ‘meer met minder'?  Deze en andere vragen staan centraal tijdens het ontbijtsymposium dat de VIMAG op donderdag 11 maart a.s. tijdens de Techni-Show 2010 organiseert. Plaats van handeling is de Prinses Irenezaal van de Jaarbeurs te Utrecht. Na kennis te hebben genomen van de trends en ontwikkelingen kan de bezoeker -vlak na de eerste drukte- de beursvloer van Techni-Show en ESEF op.

 

Het ontbijtsymposium van de VIMAG staat volledig in het teken van het economisch herstel en hoe bedrijven hierop inspelen. Een viertal gerenommeerde sprekers zal dit thema vanuit hun eigen visie en praktijk belichten.

 

De aanvang van het symposium staat gepland om 8.00 uur. Voorafgaand worden bezoekers vanaf 7.00 uur in de foyer van de Prinses Irenezaal ontvangen met een ontbijt zodat de ochtendfile kan worden vermeden.

 

Deelname

Deelname aan het symposium staat open voor iedereen die actief is in, betrokken bij of geïnteresseerd in de metaal-, toelever- en machine-industrie. Deelnamekosten bedragen voor VIMAG-, FPT- en NEVAT-leden € 50,=; niet-leden betalen € 95,=. Aanmelden kan via het secretariaat van de VIMAG (info@vimag.nl) of via de VIMAG-website (www.vimag.nl). Hier kan binnenkort ook het volledige programma worden gevonden.

 

De VIMAG, een sectie van de Federatie Productie Technologie (FPT), telt 60 leden die machines voor verspanende en niet-verspanende bewerkingen, (hardmetalen) gereedschappen, software en apparatuur voor meet- en besturingstechniek leveren aan de metaalverwerkende industrie in Nederland. De leden van de vereniging vertegenwoordigen gezamenlijk ruim 1500 fabrikanten.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief