Laatste themanieuws:

28 januari 2010 09.00 - 17.00 uur

REACH compliance in het MKB: prioriteit of risico

Datum :
28 januari 2010
Tijd :
09.00 - 17.00 uur

Seminar van REACHwise met bijdragen van het Ministerie van VROM en DHV-Milieu & Veiligheid - Industrie


Dit seminar geeft inzicht in de activiteiten die de komende maanden plaatsvinden bij de invoering van REACH en de impact daarvan op bedrijven in de chemische keten. Wat zijn de risico's als zaken niet of niet voldoende geregeld zijn en wat is er nodig om de eigen belangen te beschermen.

 

Voor wie?

Dit seminar is voor bedrijven die werken met chemische stoffen in de EU en daardoor geraakt worden door REACH: producenten en importeurs chemische van stoffen, importeurs van artikelen waar chemische stoffen inzitten en gebruikers van chemische stoffen in de keten. De nadruk ligt op registranten en gebruikers die niet met de eerste registratie-deadline te maken hebben, of die dat denken...

 

Waarom?

REACH, de Europese verordening voor chemische stoffen, is op 1 juni 2007 van kracht geworden. De pre-registratie fase is afgerond, de eerste registratie-deadline komt er aan en registratiedossiers worden opgesteld. Niet iedereen voelt daarbij dezelfde tijdsdruk. Veel bedrijven weten nog niet wat er allemaal komt kijken bij de invoering van REACH, wat de consequenties (risico's) zijn van een slechte voorbereiding en hoeveel prioriteit REACH dus moet krijgen.

 

Specifieke aandachtspunten

Deelnemers hebben de mogelijkheid om op reachexpertdesk.com vóór het seminar vragen en/of knelpunten in te sturen met betrekking tot de invoering van REACH. Door deze input te gebruiken bij de voorbereiding zal geprobeerd worden de inhoud van het programma maximaal te laten aansluiten bij de concrete uitdagingen waar deelnemers mee te maken hebben.

 

Download het programma en een aanmeldformulier:

 REACH Seminar 28 Jan 2010.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief