Laatste themanieuws:

TU TWENTE 27 januari 2010 9.00 - 17.00

Bevorderen en uitwisselen van kennis op gebied van EMC en ESD tijdens kennismarkt

Locatie :
TU Twente
Datum :
27 januari 2010
Tijd :
9.00 - 17.00

In het kader van kennisoverdracht organiseert de vereniging een aantal EMC-kennismarkten met als doel de vraag en het aanbod van kennis en technologieën op het gebied van elektromagnetische compatibie

De EMC-kennismarkten zijn bedoeld voor alle organisaties, instellingen en bedrijven die op het gebied van EMC-kennis en -onderzoek iets aan te bieden of te vragen hebben. Dit zijn dus universiteiten, hogescholen, kennisinstellingen, adviseurs, testhuizen en bedrijven, groot of klein.

Locatie:          Universiteit Twente, Enschede

Kosten:          Voor leden van de EMC-ESD Vereniging is deelname gratis. Niet-leden betalen  € 30,- (excl. btw) Aanmelding: Via het aanmeldingsformulier op de website van de EMC-ESD Vereniging

 

Programma (voorlopig):

 

9.00

Ontvangst

 

9.30

Opening

 

9.40

Presentatie onderwijs- en onderzoekinstellingen in de ‘regio'

UT, Saxion Hogeschool, Windesheim, HAN, NLR, ...

Iedere instelling presenteert kort zijn activiteiten op het gebied van EMC volgens vast stramien (kengetallen, activiteiten, plannen, visie,..)

 

10.20

Presentatie Kenniswerkers

De kenniswerkers van kennisinstellingen presenteren hun activiteiten en resultaten. Zij werken daarbij volgens een vast stramien, waarbij vooral ook de vraag naar mogelijke toepassingen aan de orde komt.

 

11.20

Pauze

 

11.50

Presentatie Kenniswerkers (vervolg)

 

12.50

Lunchbuffet

Kennis- en informatiebeurs. Instellingen en kenniswerkers bemannen stands en geven algemene informatie, evt. demonstraties, posterpresentaties, etc. Tevens informatie over subsidiemogelijkheden en ondersteuning (SenterNovem, Syntens).

 

14.20

Kennisvragen van bedrijven uit de ‘regio'

Bedrijven: Nedap, Sensata, Thales, MKB,...

Bedrijven geven in het kort een toelichting op de onderzoeksvragen die zij hebben. Het dient daarbij te gaan om generieke vragen, problemen en behoefte aan technologieën en tools op het gebied van EMC in de ruimste zin van het woord.

 

16.00

Conclusies en afsluiting

 

16.30

Borrel

Gelegenheid voor bilateraal overleg tussen kennisaanbieders en kennisvragers.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief