Laatste themanieuws:

DELFT 21 januari 2010

Bijeenkomst Toegepaste Innovaties Nanotechnologie met MKB

Locatie :
Delft
Datum :
21 januari 2010
Toegangsprijs :
Gratis

Wilt u op een ongedwongen manier verkennen hoe u nanotechnologie kunt toepassen in uw bedrijf? Dan ontvangt TNO Industrie en Techniek u graag op donderdag 21 januari 2010 in het Van Leeuwenhoek Laboratorium voor nanotechnologie: het kloppend hart van nanotechnologieonderzoek in Nederland.

Nanotechnologie biedt ongekende mogelijkheden. We staan aan het begin van een tijdperk waarin nanotechnologie gaat zorgen voor ongekende ontwikkelmogelijkheden. Veel bedrijven passen nu al nanotechnologie toe bij nieuwe producten en productiemethoden en -processen. Van micro-elektronica tot zelfreinigende materialen en van medische toepassing tot nanosensoren: de toepassingsmogelijkheden lijken grenzeloos.

Wat betekent nanotechnologie voor u?

Het voorvoegsel ‘nano' duikt steeds vaker op om aan te geven dat een product met zijn tijd meegaat. Maar hoe weet u als ondernemer of nanotechnologie iets voor uw producten kan betekenen? En als dat zo is, hoe past u die technologie dan toe?
Voor een antwoord op deze en andere vragen organiseert TNO een bijeenkomst over nanotechnologie, waarin de vertaaslag wordt gemaakt van nanowetenschap en -technologie naar de praktijk.

Tijd en locatie

Donderdag 21 januari 2010 van 15.00 uur - 19.00 uur
Locatie: TNO, Van Leeuwenhoek Laboratorium, Van der Waalsweg 14, 2628 CH Delft.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van nanotechnologie. De bijeenkomst is gratis.

 

U kunt zich via het aanmeldformulier nu gratis aanmelden voor dit evenement

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief