Laatste themanieuws:

20 januari 2010 t/m 22 januari 2010

Zakelijk Duits

Datum :
20 januari 2010 t/m 22 januari 2010

Professionele communicatie met Duitsers verbeteren 

De training van de taalvaardigheid voor het zakenleven staat centraal tijdens het seminar "Zakelijk Duits", dat de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) van woensdag 20 t/m vrijdag 22 januari 2010 organiseert. Het seminar vindt bij de DNHK in Den Haag plaats. Partner is het taleninstituut Horizon Interlingua.

 

"Duitsland is onze belangrijkste handelspartner. Voor een langdurige succesvolle zakenrelatie is een goede beheersing van de Duitse taal daarom van groot belang", aldus Beate Heethuis-Fahlbusch, docente van het seminar. "Duitsers stellen verder perfectionisme op prijs. Als hun Nederlandse zakenpartners Duits met hen willen spreken, dient de spreek- en schrijfvaardigheid zo perfect als mogelijk te zijn."

 

Tijdens het seminar wordt deze door middel van praktische oefeningen en rollenspelen getraind. Thema's zijn de zakelijke en sociale communicatie maar ook de Duitse etiquette en cultuurverschillen met het buurland. Op het gebied van uitspraak en taalgebruik krijgen de deelnemers feedback en tips van de trainer. Naast deze training is verder een Duitstalige stadsrondleiding door Den Haag georganiseerd. 

 

Deze cursus is gericht op managers en medewerkers van organisaties die op zakelijk niveau contact met Duitstalige klanten of collega's onderhouden. De deelnemers dienen over algemene basiskennis van de Duitse taal te beschikken. Er worden maximaal tien deelnemers toegelaten. Op donderdag 25 februari 2010 vind er een terugkomdag voor deze cursus in Den Haag plaats.

 

De deelnamekosten zijn inclusief reader, eten en drinken overdag, een diner en stadsrondleiding 1295,- euro (excl. BTW). Optioneel kunnen ook twee hotelovernachtingen met ontbijt mee geboekt worden, de deelnamekosten zijn dan 1595,- euro (excl. BTW). Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen 20 procent korting.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

Nieuwsbrief

De gratis ab nieuwsbrief verschijnt tweemaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.Knop nieuwsbrief

 

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief