Laatste themanieuws:

EDE, REEHORST 21 januari 2010

Industriële Veiligheid

Locatie :
Ede, Reehorst
Datum :
21 januari 2010
Meer info :
www.heliview.nl/

Gratis congres en informatiemarkt voor eindgebruikers Het congresprogramma omvat: Workshops; interactief en diepgaand Expertsessies; de laatste ontwikkelingen, wetgeving en trends Best Practices; leer van uw collega's Informatiemarkt; 25-30 bedrijven tonen hun expertise

Tijdens het congres komen de volgende thema's aan bod: Hoe kan mijn machine/installatie/proces voldoen aan alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften? Welke invloed hebben veiligheidsrichtlijnen op het ontwerp- en fabricageproces? Hoe kan ik in de praktijk invulling geven aan de veiligheidsrichtlijnen? Is de machine en/of het proces daadwerkelijk veilig? Is mijn veiligheidsbeleid enkel een combinatie van technische en organisatorische maatregelen? Een programmacommissie bewaakt de kwaliteit van het congres. Het programma bestaat uit veel praktijkcases, expertsessies, workshops en ‘non-commercial content'.

Kijk hier voor meer informatie

Nieuwsbrief

De gratis ab e-nieuwsbrief verschijnt eenmaal per week. Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Motion & Control branche.

 

Meld u nu aan!AB nieuwsbrief