GORINCHEM, 15 augustus 2017 19:58

IMC Test & Measurement Days

IMC Test & Measurement, dochter van het Duitse IMC Meßsysteme, organiseert op 26 en 27 september gratis seminars om, zo stelt het bedrijf, het gat te dichten tussen opleiding en praktijk. De seminars gaan in op de fysische meettechniek en verschaffen inzicht in de theoretische achtergronden.

In navolging van de Duitse seminars organiseert IMC nu ook in de Benelux seminars ten behoeve van de testengineer. Tijdens de seminars gaan specialisten in op de theoretische achtergronden van het meten met sensoren, bussystemen en dataverwerking. Hoewel de seminars beginnen bij de basis zijn ze zeker niet alleen voor beginners met data-acquisitie bedoeld.

"We zien dat bij gebruikers van data-acquisitieapparatuur vaak essentiële kennis ontbreekt. Dat willen we repareren, zodat deze gebruikers productiever worden", aldus Ruud Overgaauw, verantwoordelijk voor de Benelux activiteiten van IMC. "Alhoewel tijdens de seminars zeker IMC-producten aanbod komen, ligt de nadruk op de kennisoverdracht en is het geen productpresentatie."

Meer informatie over de seminars is te vinden op de website van IMC Test & Measurement.

bron: IMC Test & Measurement

Foto's:

IMC Test & Measurement Days

IMC Test & Measurement organiseert op 26 en 27 september gratis seminars om het gat te dichten tussen opleiding en praktijk.

© Aandrijvenenbesturen.nl