LANGBROEK, 10 augustus 2017 08:36

Pneu/Tec overgenomen door Aalberts Industries

Aalberts Industries heeft 100% van de aandelen van Pneu/Tec BV overgenomen. Gerrit Bootsman startte de in Hoofddorp gevestigde onderneming in 1987 en bouwde die uit tot een bedrijf met 32 FTE's en een jaarlijkse omzet van zo'n 15 miljoen euro.

Pneu/Tec is een engineering bedrijf dat is gespecialiseerd in vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica. Het levert geïntegreerde systeemoplossingen voor klanten in vooral de halfgeleiderindustrie en wetenschappelijke markt.

Het bedrijf heeft met zijn kerntechnologieën ook niche-applicaties voor diverse eindmarkten ontwikkeld. Behalve engineering verzorgt Pneu/Tec ook de assemblage in de eigen clean room, die onlangs nog is uitgebreid.

Totaalpakket

Pneu/Tec zal worden geïntegreerd in de organisatie van Aalberts Nano Technology, dat productie- en assemblagevestigingen heeft in Nederland, Duitsland en Noord-America, en verkoopkantoren in veel landen ter wereld.

Pneu/Tec levert Aalberts Nano Technology aanvullende kennis op het gebied van vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica, plus de engineering capaciteit om de diverse projecten in verschillende eindmarkten verder te ontwikkelen.

Aalberts Nano Technology kan bestaande klanten van beide bedrijven nu verder uitgewerkte oplossingen aanbieden. Het kan kennis op het gebied van engineering, project management, productie en assemblage combineren.

bron: Aalberts Industries

Foto's:

Pneu/Tec overgenomen door Aalberts Industries

Pneu/Tec, gespecialiseerd in vacuümtechniek, pneumatiek en elektronica, is overgenomen door Aalberts Industries.

© Aandrijvenenbesturen.nl