Laatste nieuws:

ARNHEM, 30 juni 2017 11:37

Dekra zoekt kampioenen in veiligheid

Elk jaar beloont de internationale organisatie Dekra bedrijven die voorlopen op het gebied van veiligheid. In samenwerking met het Duitse tijdschrift Wirtschaftswoche reikt het bedrijf de Dekra Awards uit in de categorieën transportveiligheid, arbeidsveiligheid en veiligheid in huis.

Dekra reikt awards uit in de categorieën transportveiligheid, arbeidsveiligheid en veiligheid in huis.'
Dekra reikt awards uit in de categorieën transportveiligheid, arbeidsveiligheid en veiligheid in huis.
1/1

Voor Nederlandse bedrijven die naar Duitsland (willen) exporteren of die zich meer op de Duitse markt willen richten, zijn de Awards een kans om de aandacht op hun bedrijf te vestigen. Doordat ook het Duitse ministerie voor Economische Zaken nauw bij de awards betrokken is, krijgen bedrijven een kans om voet aan wal te krijgen bij onze belangrijkste handelspartner.

Veiligheid vergroten door innovatie

Dekra heeft het zichzelf als taak gesteld om de veiligheid in de maatschappij verder te vergroten, juist met het oog op een digitale wereld die steeds complexer wordt. Met het wereldwijd dekkende netwerk aan diensten en laboratoria is de organisatie klaar voor de digitale toekomst en ondersteunt ze innovatieve ideeën en initiatieven die de wereld een veiligere plek maken.

De inzendingen voor de awards worden beoordeeld door een panel van specialisten. Het panel zal op basis van duidelijke criteria een aantal best practice projecten in Europa identificeren die een blijvende bijdrage leveren aan de verbetering van de veiligheid. Daarbij wordt er gefocust op onder andere efficiëntie, gebruiksgemak, eenvoud, effectiviteit, duurzaamheid en acceptatie.

Aanmelden voor de Dekra Awards 2017 kan tot en met 15 september 2017 via de website van Dekra. De prijsuitreiking vindt plaats op 24 oktober 2017 in de Areal Böhler in Düsseldorf.

bron: Dekra

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden