Laatste nieuws:

SON EN BREUGEL, 9 juni 2017 08:49

Köbo Nederland komt bij Biesheuvel Techniek

Köbo Nederland wordt per 1 juni 2017 onderdeel van Biesheuvel Groep. Het merk Köbo is een fabrikant van precisie-rollenkettingen, transportkettingen en toebehoren. Het bedrijf in Groningen is sinds 1926 actief en heeft in ruim negentig jaar in Nederland een ruime ervaring op het gebied van aandrijftechniek opgebouwd, met als competentie speciale transportkettingen, kettingwielen en tandwielen voor veel industriële toepassingen.

Dankzij de eigen werkplaats kan Köbo Nederland maatoplossingen voor klanten aanbieden.'
Dankzij de eigen werkplaats kan Köbo Nederland maatoplossingen voor klanten aanbieden.
1/1

Het team van Köbo bestaat uit engineers, technisch adviseurs en verzorgt productie op maat. Het team is in binnen- en buitenland continu bezig om betere duurzame materialen en materiaalbehandelingen te selecteren, toe te passen en nieuwe methodes van productie te ontwikkelen

Overname

De dagelijkse leiding van Köbo blijft in handen van directeur Martin Smitshoek. Voor Köbo als kettingspecialist staat nu het netwerk van Biesheuvel Techniek ter beschikking. Het bedrijf heeft al veel technisch oplossingen en toepassingen ontwikkeld. Veel klanten zijn door deze aanpak voorzien van hoogwaardige kwaliteitsproducten en oplossingen. De knowhow en ervaring is nu ook ter beschikking aan het uitgebreide Biesheuvel netwerk.

Volgens Meino Noordenbos, CEO van de Biesheuvel Groep past de overname in het streven naar uitbreiding van Competence Centers. Niet alleen met onderhoud maar ook met engineering voor maakindustrie en machinebouw is Köbo een competente partij. De groep zal vanuit de Biesheuvel Techniek vestigingen deze kans op groei zeker benutten.

Biesheuvel Groep

De Biesheuvel Groep werkt vanuit 45 branches met een omzet van meer dan € 150 mln en is een toonaangevende speler in de Mechanische MRO markt in de Benelux. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 800.000 producten in: aandrijftechniek, elektrische & mechanische aandrijvingen, belting, lineaire techniek, pneumatiek en hydrauliek, flow en sealing, tools, tooling en meettechniek, veiligheid en ergonomie, gereedschappen, kunststoffen, lastechniek, bevestigings- en montagetechniek, reiniging en industrieel toebehoren.

De groep beschikt over competence centres voor mechatronica (MCA Motion Control Automation, Beuk Engineering, Stamhuis Lineairtechniek, Rotrans Belting, Klabbers TS), tooling en metrologie (TCB Komeetstaal, Roelofs Meetinstrumenten), safety en infra (Safe&Sure, Olympus all-in, Voerman Nijmegen), Up-Time Services (Peters/Steenhuis Elektromotoren, Noord Nederlandse Wikkelcentrale, Seal Center Benelux, Testcom, Ants), en welding en fittings (Perk Zaanstad, Geul Techniek).

bron: Biesheuvel Groep

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden