Laatste nieuws:

ZWOLLE, 20 mei 2017 13:44

Uptime Works optimaliseert voorspelbaar onderhoud

De zoektocht van IJssel naar smart oplossingen op het gebied van onderhoud is een voortdurend proces. De klanten van het bedrijf hebben productieomgevingen waar leverzekerheid en betrouwbaarheid van groot belang is. Het hiervoor ontwikkelde pakket Uptime Works is bij een aantal klanten als pilot ingezet, begin mei vond de officiële introductie plaats.

Continue bewaking biedt meer zekerheid en betrouwbaarheid van een productielijn.'
Continue bewaking biedt meer zekerheid en betrouwbaarheid van een productielijn.
Rechts
1/2

IJssel maakt gebruik van sensoren en zijn expertise om de conditie van machines inzichtelijk te maken en op economische wijze een hogere beschikbaarheid te realiseren.

Voor die hogere beschikbaarheid moet onderhoud op het juiste moment worden uitgevoerd. Te vroeg is een verspilling van manuren en materiaal, en laat vergroot het risico op storingen.

Om dat proces optimaal in te richten, is het nodig de conditie van machines te weten en te kunnen voorspellen wanneer de kans op uitvallen onaanvaardbaar wordt. Hiervoor is Uptime Works ontwikkeld.

Uptime Works

Na een analyse van de situatie bij de klant worden de juiste sensoren geplaatst. De data van deze sensoren wordt via een cloud-toepassing toegankelijk gemaakt voor zowel de klant als de deskundigen van IJssel.

De data blijft eigendom van de klant en kan worden gedeeld met andere bedrijven of instellingen (voor zover de klant dat wil uiteraard).

De experts analyseren de data en geven via een web-interface concrete aanbevelingen voor het uit te voeren onderhoud van de bewaakte assets door aan de klant.

bron: IJssel Groep

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden