Laatste nieuws:

BERKSHIRE (ENGELAND), 16 januari 2017 13:57

NSK Europe lanceert NSK Academy

Vanaf januari 2017 is het 'NSK Academy' opleidingsplatform beschikbaar in het Engels. Het platform zal een reeks technische cursussen aanbieden gericht op de meest recente lager- en lineaire technologie van NSK, de juiste toepassing ervan en het onderhoud.

'
1/1

De NSK Academy zal online trainingsmodules via zelfstudie en technische seminars aanbieden, wat gebruikers de mogelijkheid geeft om hun bestaande technische kennis uit te breiden en hun praktische vaardigheden bij te schaven.

E-learning

Bezoekers van het online portaal doorlopen eerst een eenvoudig registratieproces om de toegang tot de NSK Academy te voltooien, waarna ze kunnen inloggen en de aangepaste inhoud en aanbevolen trainingsmodules raadplegen. De eerste beschikbare e-learning module is ‘Bearing Basics’, die gericht is op wie actief is in MRO, OEM, distributie of logistieke functies.

De onderwerpen hier zijn onder andere de basisprincipes van wrijving, lagerkennis (types belasting en onderdeelnummers) en technische informatie zoals inbouwmaten, speling en nauwkeurigheid. De module zal u ook informeren over onderwerpen zoals de diverse lagertypes, montage, demontage en probleemoplossing.

Bearing Basics

Voor iedereen die betrokken is bij klantenservice / sales, productmanagement, technische ondersteuning / onderhoud, engineering, R & D of logistiek kan de ‘Bearing Basics’ module zeer interessant zijn. Ook voor studenten en stagiairs is het platform beschikbaar. Na voltooiing van de cursus zullen de gebruikers weten hoe ze een lager moeten selecteren, monteren en demonteren, maar ook hoe ze op te slaan, hoe lagerproblemen te identificeren en welke maatregelen hiertegen genomen kunnen worden. Alle gebruikers krijgen na afloop ook een certificaat van de module, indien ze 75% van de gestelde vragen met succes konden beantwoorden.

In de toekomst zal de NSK academy uitbreiden met nieuwe modules, videohandleidingen en ander didactisch materiaal. Een Duitstalige versie wordt begin 2017 gelanceerd, gevolgd door andere Europese talen in de loop van het komende jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (34)

6 september 2017 - Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam – WPC
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
21 september 2017 - Veldhoven, *techniekHuys
ROS-Industrial
26 september 2017 - Gorinchem - IMC Test & Measurement
IMC Test & Measurement Days
27 september 2017 - Coventry (UK), Windmill Village Hotel
FLIR International User Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden