EINDHOVEN, 21 november 2016 13:29

BvM lanceert Carbon-Composites.NL

De Bond voor Materialenkennis (BvM) breidt binnenkort uit met een nieuwe sectie: de Technologie Groep Carbon-Composites.NL (CC-NL).

Hierover hebben beide organisaties onlangs op bestuurlijk niveau een principeakkoord bereikt. De verwachting is dat ook de leden de bestuurlijke besluiten breed zullen ondersteunen. Via voorzitter, GuidoVerhoeven laat het bestuur van de BvM weten zich zeer verheugd te zijn met de komst Carbon-Composites.NL als nieuwe sectie. Koolstofgebaseerde composieten zijn een vrij nieuwe familie van hightech engineeringmaterialen met tal van materiaaltechnische uitdagingen.

Carbon-Composittes.NL vult binnen het Nederlandse taalgebied een leemte op bij het gecoördineerd delen van kennis en kunde – de voornaamste doelstelling van de BvM. Ook de op vrijdag 4 november verkozen nieuwe voorzitter van CC-NL, Norbert van Kerkhof (foto), verklaart dat de BvM aan C-C.NL de broodnodige ondersteuning kan bieden, en toegang tot hun grote achterban, om hun groei en hun activiteiten te begeleiden. Het secretariaat van Carbon-Composites.NL zal per 1 januari 2017 bij het secretariaat van de Bond voor Materialenkennis worden ondergebracht.

carbon-composites.nl 

Foto's:

BvM lanceert Carbon-Composites.NL

Ing. Norbert van Kerkhof is de nieuwe voorzitter van de jongste sectie van de Bond voor Materialenkennis: Technologie GroepCarbon-Composites.NL.

© Aandrijvenenbesturen.nl