MAARSSEN, 17 oktober 2016 12:03

ATEX Event in Maarssen

Op 30 november organiseren IAB Ingenieurs en Adinex NV ‘het ATEX Event’ dat plaats zal vinden bij Innstyle Maarssen. De bijeenkomst zal een hoofdzakelijk praktische insteek hebben waarin lezingen, live demonstraties en mogelijkheden tot netwerken elkaar afwisselen.

Hoewel de ATEX-richtlijn al geruime tijd bestaat, merkt eigenaar van IAB Ingenieurs ir. Andries Brakke dat het aantal vragen er niet minder op wordt. “Niet alleen het bepalen van de juiste zone levert problemen op, maar ook de installatie, inspectie en het onderhoud van zowel elektrisch als mechanisch materieel in ATEX-zones is nog lang niet voor iedereen duidelijk.

ATEX Event

Alle reden dus om een evenement te organiseren waarbij onder andere ontwerpers, installateurs, inkopers en onderhoudsmensen kennis kunnen opdoen of aanvullen over explosieveiligheid én hun vragen kwijt kunnen aan verschillende experts. Bovendien staan de ontwikkelingen ook binnen ATEX niet stil en zullen we aandacht besteden aan actuele zaken.”

Programma

Het programma start ’s middags om 14.00 uur en zal rond 21.00 uur eindigen. In deze uren volgt de bezoeker lezingen en demonstraties over onder meer zonering, de installatie van elektrische apparatuur, inspecties en IECEx 05 persoonscertificering.

Uiteraard behoort ook een dinerbuffet tot het programma en is er alle mogelijke ruimte om vragen te stellen; onder andere aan de Q&A tafel waar ATEX-experts zullen plaatsnemen. De meest relevante en interessante vragen zullen aan het eind van het event plenair worden beantwoord.

Praktische informatie

  • Datum: 30 november 2016
  • Kosten: € 195,00 p.p. ex. btw. (Inclusief dinerbuffet en netwerkborrel)
  • Locatie: Innstyle Maarssen

http://atexevent.nl/

Foto's:

Atex Event in Maarssen

© Aandrijvenenbesturen.nl